Medewerker Textiele & Creatieve Vormgeving

Bij de cursus leer je over diverse technieken en materialen in de textielbranche. De cursus is opgezet met diverse bedrijven in de regio. Je gaat ook bij ze langs om kennis te maken met deze bedrijven en hun werkzaamheden.

In de cursus ga je leren werken met professionele stikmachines. Ook leer je maatvoering, tekening lezen en machinaal borduren. Je mag je creativiteit ook laten zien door eigen ontwerpen uit te voeren. Na deze cursus is de kans op een baan zeer groot. Ook zijn er mogelijkheden om op een MBO hiermee verder te gaan.

stage

Je loopt stage bij een bedrijf waar wordt gewerkt met industriƫle naaimachines. Denk aan gordijnateliers, kledingherstel en -vermaak en bedrijven met een eigen naaiatelier.

cursus

De cursus wordt afgesloten met het certificaat Textiel/Confectie.

duur

De cursus duurt 35 dagdelen van 3 uur.

aanschaf

Schrijfartikelen en werkkleding.

locatie

Berco Truck Components BV te Schijndel

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.