Bedienings Assistent

De bediening is een van de belangrijkste vakken in de horeca. In de bediening ben je namelijk het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je luistert naar hun wensen, neemt hun bestellingen op, maakt deze klaar en serveert ze uit.

Als bedienings assistent voer je verschillende werkzaamheden uit in de bediening zoals tafels gereedmaken en opdekken, gasten verwelkomen en plaatsen, bestellingen opnemen en serveren, afscheid nemen van gasten en tafels opruimen.

De school zorgt voor een bedieningsschort en stropdas. Dit betekent dat de leerlingen zelf moeten zorgen voor een witte blouse met lange mouwen die tot boven dicht kan, een zwarte nette broek/ pantalon, nette zwarte schoenen (dames mogen met klein hakje).

De opleiding wordt afgesloten met een examen van SVH. Hierbij kan een landelijk erkend SVH diploma Bedieningsvassistent behaald worden. Met het erkende diploma ben je direct waardevol voor de arbeidsmarkt. Je bent namelijk geschoold en klaar voor een instapfunctie en dat is precies waar de horeca naar op zoek is.

stage

Je loopt stage in een restaurant, cafĂ©, koffiebar, loungebar….enz.

cursus

De opleiding wordt afgesloten met een examen van SVH. Hierbij kan een landelijk erkend SVH diploma Bedieningsassistent behaald worden.

duur

De cursus duurt 35 dagen, 4 uur per dag.

aanschaffen

De school zorgt voor een bedieningsschort en stropdas. Je moet zelf ook zorgen voor passende kleding.

locatie

Op een school voor Praktijkonderwijs.
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.